Preens Boy I en Prinses Mascha I

Zaterdagavond na de bonte avond in de Hei, heeft C.V. De Heiknuiters Boy van der Velde en Mascha Stultiens uitgeroepen tot prins en prinses 2020. Het is voor deze twee niet vreemd om samen op het podium te staan: 10 jaar geleden stonden ze hier al als het jeugdprinsenpaar van de Heiknuiters, en twee jaar terug waren ze samen het boerenbruidspaar. Vanaf toen wisten ze: later worden wij ook samen prins en prinses!

Prins Boy I is 21 jaar, en studeert commerciële economie aan de Fontys in Eindhoven. Sinds afgelopen jaar werkt hij als ski leraar bij ‘Snow Peak’.
Zijn hobby’s zijn skiën, alles wat met auto’s en racen te maken heeft, darten, feestjes en op stap gaan, bouwen en lol maken met v.v. De Tupkes, en als leiding mee doen bij KVW Altweerterheide. Ook maakt hij graag een rondje met zijn Mustang. Dames let op! We hebben hier een vrijgezelle prins MET een wit paard.

Prinses Mascha I is 22 jaar, en al bijna twee jaar samen met adjudant Nick Linders. Na een paar jaar in de patisserie is ze nu bezig met een carrière switch naar de uitvaartzorg. Ondertussen is ze werkzaam op de broodafdeling bij de Jumbo. In haar vrije tijd maakt ze graag lekkere dingen, of gaat ze gezellig uit eten. Een andere hobby is samen met Nick mee op de vrachtwagen, of koffie drinken op de tractor. Dit vastelaovendj seizoen zullen jullie haar niet alleen voorbij zien komen als prinses, maar ook tijdens de grote optocht in de stad, samen met V.V. Gekkewêrk.

Samen met hun drie adjudanten Rob Heijmans, Nick Linders en Nadih Stultiens, gaan ze dit jaar voorop onder hun devies: ‘Vastelaovendj oppe Hej waas vör os al ‘n groeët succes, noow nog ‘ne kieër veurop as Preens en Prinses!’