Nieuwe jeugdvorst stelt zich voor

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Jeroen Broens en ik ben 13 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, hoorn spelen bij de harmonie en natuurlijk vastelaovendj vieren. Ook heb ik al twee jaar mee gespeeld in de jeugd bonte middag in Altweerterheide.

Ik ben zoon van John en Gerrie en het “kleine” broertje van mijn zus, oud jeugdprinses Femke. Wij wonen met zijn allen op Eigen Erf 7 in Altweerterheide.

Jeugdvorst Jeroen ( 2019 – heden )

Het vastelaovendj vieren is er bij mij met de paplepel in gegeven. Vanaf 3 maanden oud ging ik al mee met mijn ouders. In groep 7 kon ik niet wachten om met de jeugdraad mee te gaan. Een jaar later in groep 8, kwam mijn jongensdroom uit. Ik werd, dmv loting, gevraagd om jeugdprins van Altweerterheide te worden in 2018. Dat was een super leuk jaar, samen
met jeugdprinses Renske, adjudant Luuk, de jeugdraad en niet te vergeten oud jeugdvorstin Kyra.

Maar ik weet zeker dat dit ook een top jaar wordt samen met jeugdprins Tariku, jeugdprinses Faye, adjudant Cas en de jeugdraad. En niet te vergeten met de rest van vastelaovendj vierend Altweerterheide.
Ik zie jullie graag allemaal op (een van) de feesten dit seizoen,

Jullie nieuwe jeugdvorst Jeroen.