Jeugpreensepaar Tariku en Faye

Op zondagmiddag 13 januari zijn na afloop van de wichterboônte middig van C.V. De Heiknuiters in Altweerterheide, Tariku Vaes (12) en Faye Heijmans (12) uitgeroepen als jeugdprins en jeugdprinses van C.V. de Heiknuiters.

Jeugpreensepaar Tariku en Faye

Beide wonen midden in het centrum van Altweerterheide en zitten in groep 8 van BS St. Jozef. Al jaren zijn ze samen met hun ouders lid van v.v. ‘t Leste Momênt en hebben zodoende het vastelaovundj vieren van kleins af aan geleerd (de bekende paplepel).

Tariku en Faye hebben veel gezamenlijke hobby’s. Ze voetballen bij Brevendia en houden van skate-boarden en salto’s maken op de trampoline. Verder gamen en “YouTuben” ze graag.

Tariku speelt daarnaast nog trombone bij Harmonie van het Heilig Hart en Faye gaat buiten het vastelaovundj seizoen graag snowboarden. En natuurlijk niet te vergeten vastelaovundj vieren! Samen hebben ze meegespeeld in de wichterboônte middig van C.V. de Heiknuiters en met adjudant Cas vormen ze tijdens de vastelaovundj de Heiknuiterkes Band.

Tariku en Faye doen veel samen en kunnen het goed met elkaar vinden. Ze hebben daarom de Orde van “Ut Kammeräödje” ingesteld. Tijdens de vastelaovundj zullen Tariku en Faye de klein Heiknuiterkes voorgaan onder hun devies:

“dootj met os mej, SAAME fieëstendj doeër de Hei-j!”

ALAAF!!!