Jeugdprinses Puck I

Jeugdprinses Puck Mols en adjudant Quinn Smeets

Op zondag 23 januari 2022 heeft CV de Heiknuiters uit Altweerterheide, Puck Mols uitgeroepen tot haar nieuwe Jeugd Preense PUCK I.

Op een speciaal daarvoor ingerichte locatie, vanwege de Covid richtlijnen, is Puck geïnstalleerd als Preense PUCK I van alle Heiknuiters en Heiknuiterinnekkes. 

Puck is 12 jaar en gaat naar school op Het College. Puck wordt bijgestaan door de Jeugdraad, waar haar broertje Mees ook deel van uitmaakt. Quinn Smeets ondersteunt haar tijdens de vastelaovundj als adjudant. Puck en Quinn hebben samen op Basisschool Sint Jozef gezeten en zitten allebei op scouting Keent – Moesel. Andere hobby’s van Puck zijn zingen bij Jeugdkoor Equal Voices en volleyballen bij VC Weert.   

Puck is helemaal gek van vastelaovundj. Dit heeft ze van huis uit meegekregen. Haar vader Peter III, opa Piet en oom Marcel gingen haar al voor als Preens van het Heiknuiterland. Ook is ze al vanaf dag één lid van V.V. ’t Leste Momênt.

Puck heeft de orde van ‘’De zingende Scout’’ ingesteld. Ze zal tijdens de vastelaovundj de jeugd van de Heiknuiters voorgaan onder haar devies “Dieëze zîngendje scout, gieët vur goud!”.

Puck heeft heel veel zin om er samen met alle Heiknuiters en Heiknuiterinnekkes een mooie tijd van te maken.