Preens Berry I en Prinses Jessica

Op zaoterdig 14 jannewari 2017 is, tiedes de gala boônte aovundj in Altwieërthei-j, de noôwe Preens van C.V. De Heiknuiters uutgerope.

Heej es eur Heiknuiterspreensepaar 2017: Berry I & Jessica

Preens Berry I en Prinses Jessica

Berry (Seghers) woont samen met Jessica (Wolter) en hun twee kinderen loek (4) en Bo (2) in een boerderij net buiten de dorpskern.
In het dagelijkse leven is preens Berry werkzaam als senior beheerstechnicus bij Engie. Hij verzorgt daar de complete technische dienstverlening bij een aantal grote bedrijven. Prinses Jessica werkt als vaktherapeut in de kinder & volwassenen psychiatrie.

Preens Berry is in zijn vrije tijd graag buiten om te wandelen, klussen, motorrijden of een ritje in zijn zelf opgeknapte Mercedes oldtimer. In de avond vindt hij het heerlijk om een goede film te kijken onder het genot van een speciaal biertje en een lekker stuk kaas.
Hij geniet van muziek uit het “foute uur” maar luistert het liefst het hele jaar door vastelaovundj schlagers.

Preens berry en prinses Jessica worden bijgestaan door hun adjudanten Fred Janssen, Niek Aendekerk, Davy Emans en hun dames Wendy, Marlies en Esther.

Het preensenpaar heeft de orde ” hert van goud” ingesteld en ze gaan de vastelaovundj voorop met het devies: “zingtj, dânsj, dootj met os mej, ich gaon vur goud as preens van de Hej”