Letste noets 12 x 11 jubileum, persbericht

JUBILEUMWEEKEND CV de HEIKNUITERS, KAPEL DE HEI-JBEESEMBEENGERS EN DE OUD PRINSEN

Wie op dit moment Altweerterheide binnen rijdt kan er niet meer om heen, groots wordt er aangekondigd dat er op 20 en 21 november feest is. Altweerterheide kent op dit moment maar liefst  3 verenigingen die alle drie een jubileum te vieren hebben. CV de Heiknuiters bestaat 5×11 jaar, Kapèl de Hei-jbeesembeengers bestaat eveneens 5×11 jaar en de aod preenseclub viert het jubileum van 2×11 jaar. Samen dus goed voor 12×11 jaar jubileum. Deze drie verenigingen hebben hun krachten gebundeld en vieren in het aangekondigde weekend hun 12×11 jubileumfeest! Op het voetbalveld op sportpark Op den Das wordt een grote feestpaviljoen geplaatst. Waarin over twee dagen verdeeld een zeer gevarieerd feestprogramma wordt aangeboden.

Op vrijdagavond de 20e is er een Buut en Kapèllenavond. De buutavond is een jaarlijkse traditie van de Carnavalsvereniging en omdat ook de kapèl van Altweerterheide jubileert is er gekozen om de traditie van de Buut af te wisselen met optredens van diverse kapèllen uit de regio Weert. In het totaal treden er 6 Buudreedners op en zullen deze optreden afgewisseld worden door 6 kapellen. Tijdens deze avond hebben de organiserende verenigingen ervoor gezorgd dat de bezoekers kunnen zitten om het geheel goed te kunnen volgen. Deze avond is open voor iedereen. Voor deze avond wordt er wel entree gevraagd. Kaartjes zijn verkrijgbaar in de voorverkoop of aan de kassa van het feestpaviljoen. De tent is open vanaf 19:00 uur.

Op zaterdagavond de 21e is er een groot muziek spektakel met als titel “ ’t es eine groeëte show” . Dit wordt een unieke maar zeker ook ludieke muziekavond. Het idee is ontstaan om in plaats van cadeau’s om een geste te vragen in de vorm van zangtalent dat gerelateerd zit aan de bezoekende zustervereniging. Door alle zusterverenigingen is er enthousiast gereageerd met als resultaat een hele lijst met heel veel aangeboden artiesten. Al de aangeboden zangtalenten worden begeleid door de Harmonie van Altweerterheide die voor de gelegenheid de combinatie heeft gemaakt met de Copperband. In tegenstelling tot een “normale” jubileumreceptie, zal deze avond alleen en uitsluitend in het teken staan van zang en muziek, hierdoor wordt de gast op een amuserende avond getrakteerd die dan ook bedoeld is voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een vereniging.

Gewoon iedereen die zin heeft in een gezellige, maar zeker ook spraakmakende, zaterdagavond komt op deze avond naar Altweerterheide. En om het geheel nog aantrekkelijker te maken wordt deze avond geheel gratis aangeboden. De avond begint om 20:00 uur.

Contactinformatiesheet

Overkoepelend organisatiecomité
Rob v.d. Boom: 06-51053915 / 12x11xfieest@gmail.com

Contactpersoon programma vrijdagavond
Giel Meewissen: 06-12462260 / g.meuwissen@ziggo.nl

PR / Muzikale eindverantwoording Zaterdagavond programma
Mark Fonteijn: 06-51071565 / mark@duowm.nl

REPETITIES:

De komende weken zijn er nog diverse repetities met  artiesten. Bent u hierin geïnteresseerd om hier beeld of geluidmateriaal te komen opnemen, dan is het verzoek om hiervoor contact op te nemen met Mark Fonteijn. Zie contactinformatie.